WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TRAFIC III Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC III Bus past. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Geperforeerde remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.