WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TRAFIC III Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC III Bestelwagen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Geperforeerde remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Trillende remschijven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.