WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TRAFIC II Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2001 tot heden
59
80
Open laadbak/ Chassis
03-2001 tot heden
88
120
Open laadbak/ Chassis
08-2006 tot heden
86
117
Open laadbak/ Chassis
08-2007 tot heden
84
114
Open laadbak/ Chassis

Geperforeerde remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC II Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Trillende remschijven

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe pistons.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Een schijf en blok is een combinatie.