WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TRAFIC II Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Trillende remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC II Bus

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.