WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC II Bestelwagen 2.5 dCi 145 146PK
Bouwjaar 08-2006 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC II Bestelwagen 2.5 dCi 145

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Geperforeerde remschijven

Remschijven kopen voor een auto. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC II Bestelwagen 2.5 dCi 145

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC II Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.