WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC II Bestelwagen 1.9 dCi 80PK
Bouwjaar 04-2001 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC II Bestelwagen 1.9 dCi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Elke RENAULT TRAFIC II Bestelwagen 1.9 dCi heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC II Bestelwagen past.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU StabilisatorstangenBMW WiellagersDAF Spoorstang. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.