WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TRAFIC Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC Bus

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Geperforeerde remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Trillende remschijven

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.