WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bus 2.0 4x4 80PK
Bouwjaar 06-1986 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC Bus 2.0 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemblokkenCHRYSLER WiellagersVAUXHALL Spoorstang. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke RENAULT TRAFIC Bus 2.0 4x4 heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC Bus

Een auto remschijf mag nooit trillen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Trillende remschijven

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.