WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bus 2.0 79PK
Bouwjaar 07-1980 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC Bus 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT TRAFIC Bus 2.0 komen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC Bus

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Geperforeerde remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.