WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bus 1.6 65PK
Bouwjaar 01-1984 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC Bus 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC Bus 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG WielnavenBUICK ABS sensorenVOLVO Remcilinders. Elke RENAULT TRAFIC Bus heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Trillende remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.