WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TRAFIC Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Trillende remschijven

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC Bus

Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.