WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bestelwagen 1.7 69PK
Bouwjaar 03-1989 - heden

Remschijven RENAULT TRAFIC Bestelwagen 1.7

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemslangenBMW WielnavenLDV ABS sensoren. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Trillende remschijven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC Bestelwagen 1.7 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.