WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT THALIA II

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2008 tot heden
55
75
Sedan
01-2009 tot heden
72
98
Sedan

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT THALIA II

Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Geperforeerde remschijven

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.