WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT THALIA II 1.6 16V 105PK
Bouwjaar 09-2008 - heden

Remschijven RENAULT THALIA II (LU_) 1.6 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT THALIA II (LU_) 1.6 16V past.

Goedkope remschijven RENAULT THALIA II (LU_)

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Zelf remschijven vervangen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.