WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT THALIA II 0.9 TCe 90PK
Bouwjaar 11-2012 - heden

Remschijven RENAULT THALIA II (LU_) 0.9 TCe

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Goedkope remschijven RENAULT THALIA II (LU_) 0.9 TCe

Elke RENAULT THALIA II (LU_) heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Hoe werken remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Zelf remschijven vervangen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Remschijven kopen voor een auto.