WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT TALISMAN Grandtour

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT TALISMAN Grandtour

High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Een schijf en blok is een combinatie.

Geperforeerde remschijven

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Lucas Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Trillende remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?