WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT SUPER 5 Bestelwagen 1.6 D 54PK
Bouwjaar 10-1984 - heden

Remschijven RENAULT SUPER 5 Bestelwagen 1.6 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT SUPER 5 Bestelwagen 1.6 D

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de RENAULT SUPER 5 Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Geperforeerde remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.