WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SCÉNIC IV 1.5 dCi 95 95PK
Bouwjaar 09-2016 - heden

Remschijven RENAULT SCÉNIC IV 1.5 dCi 95

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Elke RENAULT SCÉNIC IV 1.5 dCi 95 heeft een eigen VIN-nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT SCÉNIC IV

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.