WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SCÉNIC IV 1.5 dCi 110 110PK
Bouwjaar 09-2016 - heden

Remschijven RENAULT SCÉNIC IV 1.5 dCi 110

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI StuurkogelsDACIA RemschoenenLADA Remslangen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT SCÉNIC IV 1.5 dCi 110

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT SCÉNIC IV komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Geperforeerde remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.