WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT SCÉNIC IV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT SCÉNIC IV

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Geperforeerde remschijven

Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Rofren en Pagid Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.

Trillende remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.