WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT SCÉNIC III

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT SCÉNIC III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.