WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT SCÉNIC II

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2003 tot heden
103
140
MPV
02-2008 tot heden
101
138
MPV

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT SCÉNIC II

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Geperforeerde remschijven

Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Trillende remschijven

De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.