WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT SCÉNIC I MPV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT SCÉNIC I MPV

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Trillende remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.