WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT SANDERO/STEPWAY I

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2009 tot heden
55
75
Hatchback
12-2007 tot heden
75
102
Hatchback
11-2010 tot heden
62
84
Hatchback
12-2007 tot heden
76
103
Hatchback
02-2009 tot heden
64
87
Hatchback
12-2012 tot heden
77
105
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT SANDERO/STEPWAY I

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Trillende remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.