WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: RENAULT
Gekozen auto:
RENAULT SAFRANE I 3.0 Biturbo 4x4 262PK
Bouwjaar 02-1993 - heden

Remschijven RENAULT SAFRANE I 3.0 Biturbo 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT SAFRANE I 3.0 Biturbo 4x4

Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT SAFRANE I. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Trillende remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.