WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MODUS / GRAND MODUS

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Veiligheid staat voorop bij de productie. De casting moet uitwerken na het giet proces . De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Geperforeerde remschijven

Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MODUS / GRAND MODUS past. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.