WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE Scenic

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE Scenic

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Trillende remschijven

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.