WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE IV Sedan

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Geperforeerde remschijven

Elke RENAULT MEGANE IV Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.