WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE IV Grandtour (K9A/M/N_) 1.6 TCe 205 205PK
Bouwjaar 04-2016 - heden

Remschijven RENAULT MEGANE IV Grandtour 1.6 TCe 205

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE IV Grandtour 1.6 TCe 205

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ABS, Bosch, Pagid, Bendix, Jurid, TRW en Textar Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MEGANE IV Grandtour past. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Geperforeerde remschijven

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.