WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE IV Grandtour (K9A/M/N_) 1.6 TCe 165 165PK
Bouwjaar 07-2017 - heden

Remschijven RENAULT MEGANE IV Grandtour 1.6 TCe 165

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE IV Grandtour 1.6 TCe 165

Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Elke RENAULT MEGANE IV Grandtour heeft een eigen VIN-nummer. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.