WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE IV Grandtour (K9A/M/N_) 1.6 dCi 165 163PK
Bouwjaar 04-2016 - heden

Remschijven RENAULT MEGANE IV Grandtour 1.6 dCi 165

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE WiellagersPLYMOUTH StabilisatorstangenSKODA Handremkabels. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE IV Grandtour 1.6 dCi 165

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Trillende remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MEGANE IV Grandtour past. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.