WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE III Hatchback

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2011 tot heden
105
143
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE III Hatchback

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Trillende remschijven

Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.