WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE III Combi Van

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2009 tot heden
81
110
Bestelwagen/Bus
03-2010 tot heden
66
90
Bestelwagen/Bus

Geperforeerde remschijven

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE III Combi Van

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.