WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE II Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2003 tot heden
83
113
Stationwagen
08-2003 tot heden
99
135
Stationwagen
12-2006 tot heden
102
138
Stationwagen

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Geperforeerde remschijven

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.