WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE II Sedan

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE II Sedan

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Trillende remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Geperforeerde remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo