WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE II Hatchback Van

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Elke RENAULT MEGANE II Hatchback Van heeft een eigen VIN-nummer. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en Brembo Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.