WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Trillende remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.