WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MASTER III Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT MASTER III Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website.

Geperforeerde remschijven

De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt.