WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER III Bestelwagen 2.3 dCi 150 FWD 150PK
Bouwjaar 03-2013 - heden

Remschijven RENAULT MASTER III Bestelwagen (FV) 2.3 dCi 150 FWD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven RENAULT MASTER III Bestelwagen (FV) 2.3 dCi 150 FWD

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Elke RENAULT MASTER III Bestelwagen (FV) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACROVERPLYMOUTHSAAB. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Zelf remschijven vervangen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Hoe werken remschijven

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.