WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER III Bestelwagen 2.3 dCi 130 FWD 130PK
Bouwjaar 06-2016 - heden

Remschijven RENAULT MASTER III Bestelwagen (FV) 2.3 dCi 130 FWD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Hoe werken remschijven

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT MASTER III Bestelwagen (FV) 2.3 dCi 130 FWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Goedkope remschijven RENAULT MASTER III Bestelwagen (FV)

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Voorkomen is altijd beter dan genezen.