WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MASTER III Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MASTER III Bestelwagen

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Geperforeerde remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.

Trillende remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.