WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MASTER II Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1998 tot heden
59
80
Open laadbak/ Chassis
08-2006 tot heden
74
101
Open laadbak/ Chassis
08-2006 tot heden
88
120
Open laadbak/ Chassis
08-2006 tot heden
107
146
Open laadbak/ Chassis
07-1998 tot heden
84
114
Open laadbak/ Chassis

Geperforeerde remschijven

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de RENAULT MASTER II Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Trillende remschijven

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.