WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER II Bestelwagen 2.5 dCi 146PK
Bouwjaar 08-2006 - heden

Remschijven RENAULT MASTER II Bestelwagen 2.5 dCi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Remschijven kopen voor een auto. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MASTER II Bestelwagen 2.5 dCi

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT MASTER II Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Trillende remschijven

Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Roest is ook een apk afkeur. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD FuseekogelsFIAT DraagarmenSAAB Remklauwen.