WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER II Bestelwagen 2.5 dCi 120PK
Bouwjaar 08-2006 - heden

Remschijven RENAULT MASTER II Bestelwagen 2.5 dCi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MASTER II Bestelwagen 2.5 dCi

Wij controleren altijd bij de RENAULT MASTER II Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Geperforeerde remschijven

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.