WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MASTER II Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven.

Trillende remschijven

Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MASTER II Bestelwagen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.