WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MASTER I Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Geperforeerde remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MASTER I Bus

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.