WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MASCOTT Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1999 tot heden
78
106
Bestelwagen

Geperforeerde remschijven

Elke RENAULT MASCOTT Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, TRW, ATE en Rofren Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven.