WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT LOGAN/STEPWAY II

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT LOGAN/STEPWAY II

Elektrisch remmen wordt de toekomst. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Gietijzer komt minder veel voor als component. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.

Trillende remschijven

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken.

Geperforeerde remschijven

Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.