WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT LOGAN II Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-2013 tot heden
59
80
Stationwagen

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT LOGAN II Stationwagen

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

Geperforeerde remschijven

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Trillende remschijven

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.