WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT LOGAN EXPRESS

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2007 tot heden
50
68
Bestelwagen
04-2007 tot heden
64
87
Bestelwagen

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT LOGAN EXPRESS komen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Roest is ook een apk afkeur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Geperforeerde remschijven

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.